Ana içeriğe atla

2021-2022 Güz yarıyılı ders kayıt yenileme işlemlerini 20 - 26 Eylül 2021 tarihleri arasında SABİS üzerinden yapmanız gerekmektedir.

Kayıt Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:

• Ek’te yer alan Kayıt Yenileme Duyurusunu okuduktan sonra ders seçimi işlemini yapmanız gerekmektedir.
  • Ek’te yer alan Ders Programlarını inceleyerek çakışmayacak şekilde ders seçimi yapmanız yararınıza olacaktır.
  • Uzmanlık Alanı dersini Ders ve Tez aşamasında olan tüm öğrencilerin seçmesi gerekmektedir.
  • Yüksek Lisans Programlarında Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Seminer dersini, Doktora Programlarında ise İleri Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Seminer dersini tüm öğrencilerin  ders aşamasında iken (1,2,3 veya 4. dönemlerden birinde) alması zorunludur.
  • Seçtiğiniz dersler onaylandıktan sonra dersten çıkılamamaktadır.
  • Ders aşamasını tamamlayıp tez aşamasına geçebilmeniz için kayıtlı olduğunuz bölümün ders programlarında yer alan Zorunlu / Seçmeli en az 8 dersten ve her dönem Uzmanlık Alanı Dersinden başarılı olmanız gerekmektedir. (Kayıtlı olduğunuz bölümün zorunlu tuttuğu derslerden başarılı olmadan tez aşamasına geçilememektedir. )
  • Bilimsel Hazırlık Dersi alması zorunlu olan öğrencilerin (Mekatronik Mühendisliği, Biyomedikal Mühendisliği, Sağlık Yönetimi, Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği programlarına kayıt olan öğrencilerden kayıt olurken bu programların dışında bir programdan lisans mezuniyeti olanlar) Bilimsel Hazırlık Derse Yazılma Formunu (TIKLAYINIZ)  doldurarak ekinde lisans tarnskripti ile birlikte danışman ve anabilim dalı başkanı onayını aldıktan sonra enstitüye teslim etmeleri gerekmektedir. Bilimsel Hazırlık Ders Tablosu (TIKLAYINIZ)
  • Farklı Anabilim Dalından ders almak isteyen öğrenciler derse yazılma ekranının üs tarafında bulunan seçeneklerden ilgili anabilim dalını seçerek ders EKLE butonu ile ders seçip kaydedip onaya gönderebilirler. Farklı bir Anabilim Dalından almış olduğunuz dersi silmek istiyorsanız yine aynı Anabilim Dalı ders listesine girerek silme işlemini yapabilirsiniz.
  • Farklı Üniversite / Enstitüden ders almak isteyen öğrenciler sayfamızda yer alan Farklı Enstitüden ders alma formunu bilgisayar ortamında doldurup çıktısını alarak danışman ve bölüm başkanı onayından sonra Enstitümüze teslim etmelidir. (İlgili yazışmalar Enstitümüz tarafından yapılacak olup, başvuru tarihinin ders almak istediğiniz Üniversite / Enstitünün derse yazılma süreçleri içerisinde olması gerekmektedir.)

LEE 700 Sektörde Araştırma Eğitimi dersi hariç tüm dersler 6 AKTS’dir.

LEE 700 Sektörde Araştırma Eğitimi dersi 12 AKTS olup, dersi sadece dersin başlangıcından bitişine kadar Sektörde (kamu / özel) sigortalı olarak çalışanlar seçebilmektedir. (İlgili tarih aralığı için öğrencilerden sigorta dökümü istenecektir.)

• Herhangi bir mağduriyet yaşamamanız için Üniversitemiz/Enstitümüz tarafından yapılan duyuruları sayfamızdan takip etmeniz yararınıza olacaktır.

Size daha sağlıklı ve daha erken bilgi verebilmemiz için Üniversitemiz tarafından verilen öğrenci e- mail adresiniz üzerinden Enstitümüz ile iletişime geçmeniz faydalı olacaktır.(lee@subu.edu.tr)

2021-2022 Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme Duyusu (TIKLAYINIZ)

2021-2022 Güz Yarıyılı Harç Tablosu (TIKLAYINIZ)

2021-2022 Güz Yarıyılı Ders Programları (TIKLAYINIZ)