Ana içeriğe atla

2021 - 2022 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM İLANLARI

2021 - 2022 Bahar Yarıyılında enstitümüz lisansüstü programlarına öğrenci alınacaktır. Lisansüstü programlara ait başvuru takvimi, koşul ve kontenjanların bulunduğu ilan metinleri aşağıdaki ekli dosyalarda sunulmuştur.

Lütfen ekli dosyalarda sunulan ilan metinlerinde belirtilen başvuru şartları ve mezuniyet koşullarını okuduktan sonra  ONLINE başvuru yapınız.

Başvuru sürecine ait tüm soru ve sorunlarınızı lee@subu.edu.tr elektronik posta yolu ile iletmeniz durumunda sizlere daha hızlı ve sağlıklı bilgi verilecektir.

Not: Lütfen İlan Metnini Okumadan Başvuru Yapmayın.

ÖNEMLİ: Başka bir Lisans veya Lisansüstü (Tezsiz) programa kayıtlı olan (aktif veya pasif öğrenciliği olan) adayların mevcut kayıtlarını sildirmediği takdirde ilgili döneme ait Harç ücretini ödemeleri gerekmektedir.

İlan Metinleri

Yüksek Lisans Programları İlanı (TIKLAYINIZ)

Doktora Programları İlanı (TIKLAYINIZ)

Bilim Sınavı Tarihleri (TIKLAYINIZ)

Yüksek Lisans  Özel Şartlı Öğrenci, Dereceye Giren Öğrenci İlanı (TIKLAYINIZ)  Özel Şartlı Başvuru Formu (TIKLAYINIZ) Dereceye Giren Başvuru Formu (TIKLAYINIZ) Formlar Enstitüye Teslim Edilecektir.

Yabancı Uyruklu Öğrenci İlanı (TIKLAYINIZ) ( Foreign Student Announcement) Başvuru Formu(TIKLAYINIZ) Application Form (Click here)

NOT: Lütfen İlan Metnini Okumadan Başvuru Yapmayınız. ( Başvurular ücretsiz olup, en fazla iki programa başvuru yapılabilmektedir)

Başvurular Sona Ermiştir

ÖNEMLİ UYARI: Başvurusunu tamamlayan adayların ÖN BAŞVURU FORMUNU kesin kayıtta yüklemeleri gerektiğinden ilgili formu ellerinde bulundurmaları gerekmektedir.