Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Fatih Çalışkan , Düzce Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü'ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında, Düzce Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Pınar Gültekin ile bir araya gelerek, iki enstitü arasındaki işbirliğini ve akademik ilişkileri güçlendirmek amacıyla verimli görüşmelerde bulundular.

Ziyaret kapsamında, lisansüstü eğitim programları, ortak araştırma projeleri ve akademik değişim programları gibi konular ele alındı. Prof. Dr. Fatih Çalışkan, Düzce Üniversitesi'yle gelecekte ortak projeler geliştirmek için fırsatların değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Doç. Dr. Pınar Gültekin ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iki enstitü arasındaki işbirliğinin hem öğrencilere hem de akademisyenlere büyük faydalar sağlayacağını belirtti. Ziyarete SUBÜ Makine Mühendisliği EABD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Çay ve Düzce Üniversitesi Fizik EABD Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Demir de eşlik etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet dilekleri ve gelecekteki işbirlikleri için umut verici temennilerle sona erdi.