Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yönetimi olarak birim ziyaretleri kapsamında Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sakarya Meslek Yüksekokulu’na yapılan ziyaretlere Enstitü Müdürü Prof. Dr. Fatih Çalışkan ve Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Halil Arslan, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Yazıcı, Enstitü Sekreteri Serkan Bilgeç’in katıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi ziyaretine Fakülte Dekanı Prof. Dr. Azize Alaylı, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Feride TAŞKIN YILMAZ, Doç. Dr. İsmail ŞİMŞİR ve Anabilim Dalı Başkanları katıldı.

Sakarya Meslek Yüksekokulu ziyaretine MYO Müdürü Doç. Dr. Recep Kılıç, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Cemil GÜVENDİ ve öğretim üyeleri Doç. Dr. Ömer Hulusi DEDE ile Dr. Öğr. Üyesi Aydın BAĞDAT katıldı.

Ziyaretlerde Enstitü anabilim dalları hakkında değerlendirmelerle birlikte yeni açılabilecek programlar konuşuldu. TÜBİTAK tarafından açıklanan Öncelikli AR-GE ve Yenilikçi konular üzerinde bölgesel ve ulusal olarak ne tür yönlenmelerin yapılabileceği ve özellikle lisansüstü öğrencilerinin tez çalışmalarının bu konulara yönlendirilmesi hususları ele alındı.