Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yönetimi olarak birim ziyaretleri kapsamında Spor Bilimleri Fakültesi’ne yapılan ziyarete Enstitü adına Enstitü Müdürü Prof. Dr. Fatih Çalışkan ve Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Halil Arslan, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Yazıcı katılırken, Spor Bilimleri Fakültesi adına Dekan Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu ve Anabilim Dalı Başkanları katıldı.

Ziyaret sırasında Enstitü anabilim dalları ile lisansüstü süreçlerinin genel değerlendirmesi, güncel konular, bahar dönemi öğrenci alım süreçleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. İş deneyimli öğrenci sayısının arttırılması, lisansüstü öğrencilerinin tez çalışmalarının uygulamaya yönelik konulara yönlendirilmesi vb. hususları da ele alındı.

Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Fatih Çalışkan, Spor Bilimleri alanındaki lisansüstü öğrencilerimizin üniversitemizin vizyonu ve misyonu kapsamında, teorik anlamda güçlü ve sektöre katkı sağlayacak çıktılarla mezun olmalarını önemsediklerini söyledi. Ayrıca, Spor Yöneticiliği Bölümünün SPORAK tarafından akredite edilmesini tebrik ederek, diğer bölümlerin akreditasyon süreçlerinde başarılar diledi.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu, Spor Bilimleri alanındaki Anabilim dallarının öneminin gittikçe anlaşıldığını, anabilim dallarının yoğun talep gördüğünü ve bunun mutluluk verici olduğunu belirtti. Ayrıca, Enstitü yönetiminin birimlerine yaptığı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.