Lisansüstü Eğitim Enstisüsü Akademik Danışma Kurulu toplantısı Spor Bilimleri Fakültesi'nin lokalinde gerçekleştirildi. Toplantıda Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Fatih Çalışkan, Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Halil Arslan, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. DR. Zafer Tatlı, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taki Demir, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıışık, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Azize Alaylı, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Esen bulundu.

Toplantıda enstitünün mevcut anabilim dallarının akademik işleyişi, akademik başarıları ve gelecek dönemlere ait akademik faaliyetleri gündeme geldi. Toplantıda katılımcılar gündem maddelerine dair görüşlerini ve öngörülerini dile getirdiler.