Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Fatih Çalışkan, gıda endüstrisinin önde gelen firmalarından Elvan Gıda'yı ziyaret etti.Sakarya'da faaliyet gösteren uluslararası nitelikli firmalardan birisi olan Elvan Grup; 1952 yılında kurulan, 3500'den fazla çalışanı olan, bölgemizdeki önemli endüstri firmalarından birisidir. Ziyaret sırasında üniversite ile birlikte neler yapılabileceği ve işbirliği imkanları değerlendirildi. Fabrika müdürü Baki Gençtürk, üniversite ile işbirliği yapmak istediklerini, bu kapsamda bu ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirtti. Görüşmeye Gençtürk’e firma personellerinden Mustafa Tezcan eşlik etti. Ziyaret, üniversite-sanayi iş birliğini güçlendirmek, Ar-Ge projelerini desteklemek ve gıda teknolojileri alanındaki yenilikçi çalışmaları yerinde incelemek amacıyla gerçekleştirildi.