Enstitümüz 45. Enstitü Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Fatih Çalışkan’ın başkanlığında gerçekleştirilen kurul toplantısına Enstitü Müdür Yardımcılarımız Doç. Dr. Halil Arslan ve Dr. Öğr. Üyesi Ömer Yazıcı ve Anabilim Dalı Başkanları katıldı.

Toplantıda, lisansüstü ders planı güncellenmesi, yeni açılması planlanan anabilim dalı önerileri, Uzmanlık alan ders önerileri, COVİD döneminde geçilen uzaktan eğitimden sonra örgün eğitimin öğrenciler üzerindeki etkileri, öğrencilerin derslere katılım problemi ve gereken motivasyonun nasıl verileceği konuları  değerlendirildi. Ayrıca ‘Bütünleşik Yüksek Lisans ‘ programını daha fazla öğrenciyle buluşturmanın yolları görüşüldü. Anabilim Dalı Başkanlarımızın görüşleri alınarak toplantı sonlandırıldı.