100/2000 YÖK Doktora Bursları projesi kapsamında 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için DOKTORA programına öğrenci alınacaktır. İlan metni için TIKLAYINIZ

Başvurular mail ortamında alınacak olup, istenen belgeler aşağıda belirtilmiştir.

Başvuru evrakları lee@subu.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

NOT: Eksik/Hatalı gönderilen evraklar işleme alınmayacaktır.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER (e posta ile gönderilecek)

1)    Ön Başvuru Beyan Formu için TIKLAYINIZ (imzalı olacak)

2)    ALES (veya eşdeğer) Belgesi

3)    Diploma / Mezun olunan üniversite tarafından onaylı fotokopisi veya E-Devlet Mezun Belgesi

4)    Not Durum Belgesi (Transkript) aslı veya mezun olunan üniversite tarafından onaylı fotokopisi veya E-Devletten alınan Transkript belgesi

5)    Üniversitelerarası Kurul tarafından kabul edilen Yabancı Dil Belgesi

6)   1 adet fotoğraf (Son 6 ay içerisinde çekilmiş)

7)    Kimlik fotokopisi

8)    Askerlik Son Durum Belgesi (son 1 ay içerisinde alınmış olmalı - e-Devlet çıktısı alınabilir )

9)    Özgeçmiş

10) Çalışanlar için güncel tarihli Hizmet Dökümü Belgesi ( Herhangi bir kurumda çalışıp çalışmadığını gösteren belge. E-Devlet üzerinden alınabilir.)